ZORG DE KEIZER ZORGDISCIPLINES MOGELIJKE PARTICIPANTEN CONTACT | ROUTE
Ergotherapie
Fysiotherapie
Logopedie
Medisch fitness
Oefentherapie
Orthomoleculaire therapie
Osteopathie
Perfect bewegen
Podotherapie
Psychologie
Tandtechniek
Voedingscoach
Yoga

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om ruimte te huren? Neem dan contact met ons op. Op de pagina Vacatures treft u meer informatie aan.

Stuur een mail met uw eerste motivatie naar Zorg de Keizer.

Gaat u een van onze disciplines bezoeken, dan kunt u onderstaande routebeschrijving gebruiken.


Routebeschrijving

print

? Vanuit de richting Venray:
Via de Maasheseweg (N551) richting bedrijventerrein Keizersveld.
Verlaat de Maasheseweg (N551) bij de stoplichten en sla rechts af het Keizersveld in. Sla na 177 meter schuin links af en blijf Keizersveld volgen. Na 50 meter vindt u Gezondheidscentrum Zorg de Keizer aan de rechter zijde van Keizersveld.

? Vanuit zuidelijke richting Horst/Venlo:
Via de A73 richting Venray. U verlaat de A73 bij verkeersknooppunt (8) Venray-Noord in de richting van Venray-Noord, Keizersveld en vervolgt uw route op de Maasheseweg (N551). Volg deze weg voor 2,1 km. Verlaat nu de Maasheseweg (N551) en sla links af het Keizersveld in. Sla na 177 meter schuin links af en blijf Keizersveld volgen. Na 50 meter vindt u Gezondheidscentrum Zorg de Keizer aan de rechter zijde van Keizersveld.

? Vanuit noordelijke richting Boxmeer/Nijmegen:
Via de A73 richting Venray. U verlaat de A73 bij verkeersknooppunt (8) Venray-Noord in de richting van Venray-Noord, Keizersveld en vervolgt uw route links af de Metaalweg op. Volg deze weg 114 m. Sla bij de stoplichten rechts af de Maasheseweg (N551) in. Volg deze weg voor 2,1 km. Verlaat nu de Maasheseweg (N551) en sla links af het Keizersveld in. Sla na 177 meter schuin links af en Keizersveld blijven volgen. Na 50 meter vindt u Gezondheidscentrum Zorg de Keizer aan de rechter zijde van Keizersveld.

? Vanuit westelijke richting Wanssum/Well:
Via de Venrayseweg (N270) richting Venray. Deze gaat over in de Deurneseweg (N270). Verlaat de Deurneseweg (N270) bij verkeersknooppunt (9) Venray en ga de A73 op in de riching van Nijmegen. U verlaat de A73 bij verkeersknooppunt (8) Venray-Noord in de richting van Venray-Noord, Keizersveld en vervolgt uw route op de Maasheseweg (N551). Volg deze weg voor 2,1 km. Verlaat nu de Maasheseweg (N551) en sla links af het Keizersveld in. Na 177 meter schuin links af n Keizersveld blijven volgen. Na 50 meter vindt u Gezondheidscentrum Zorg de Keizer aan de rechter zijde van Keizersveld.

? Vanuit oostelijke richting Deurne/Helmond:
Via de Deurneseweg (N270) richting Venray. Verlaat de Deurneseweg (N270) bij verkeersknooppunt (9) Venray en ga de A73 op in de richting van Nijmegen. U verlaat de A73 bij verkeersknooppunt (8) Venray-Noord in de richting van Venray-Noord, Keizersveld en vervolgt uw route op de Maasheseweg (N551). Volg deze weg voor 2,1 km. Verlaat nu de Maasheseweg (N551) en sla links af het Keizersveld in. Sla na 177 meter schuin links af en blijf Keizersveld volgen. Na 50 meter vindt u Gezondheidscentrum Zorg de Keizer aan de rechter zijde van Keizersveld.CONTACT
Interesse in een ruimte? Neem contact op.
Dit mailadres niet gebruiken voor contact
met uw specialist en/of voor uw afspraken.

info@zorgdekeizer.nl