ZORG DE KEIZER ZORGDISCIPLINES MOGELIJKE PARTICIPANTEN CONTACT | ROUTE

Fenne Lomme, diëtist
Ergotherapie
Fysiotherapie
Logopedie
Medisch fitness
Oefentherapie
Orthomoleculaire therapie
Osteopathie
Perfect bewegen
Podotherapie
Psychologie
Tandtechniek
Voedingscoach
Yoga
home > zorgdisciplines > diëtist

Diëtist

Bij diëtetiek denken veel mensen aan afvallen en aan een dieet waarin lekkere dingen niet meer mogen. Dit beeld van de diëtist is gelukkig niet correct. De diëtist staat voor zoveel meer! Voor advies bij ziektes, zoals onder andere lactose-intolerantie, diabetes, overgewicht, COPD, kanker, ondervoeding ten gevolge van ziekte, maar ook voor vragen over voeding bent u bij de diëtist aan het juiste adres.

‘Diëtistenpraktijk Fenne’
Bij ‘Diëtistenpraktijk Fenne’ staat u als cliënt centraal. Wat wilt ú en hoe kan ik u daar bij begeleiden? Ik wil samen met u werken aan een leefstijl die past bij u en die voor u gemakkelijk is vol te houden. Zo wil ik de kans verkleinen dat u terugvalt in uw oude gewoontes en uw gestelde doelen haalt.

Werkwijze
U kunt met of zonder verwijzing komen naar de diëtist. Wanneer u zonder verwijzing komt, zal ik eerst screenen of u bij mij aan het juiste adres bent en u zo nodig doorverwijzen. Vervolgens zal er een intakegesprek plaatsvinden waarin wij samen uw leefstijl in kaart brengen en uw zorgvraag zullen formuleren. Aan de hand hiervan zal een behandeling worden opgesteld, waarna evaluatie volgt en eventuele terugkoppeling naar de verwijzer. Indien nodig zal ik de hulp inschakelen van andere disciplines.

Vergoeding
De diëtist is sinds juli 2011 direct toegankelijk, waardoor u geen verwijsbrief meer nodig hebt. Bij verschillende zorgverzekeraars is de verwijsbrief nog wel nodig om te kunnen declareren. Diëtetiek wordt in de meeste gevallen vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering. Vanaf 18 jaar geldt hier eerst het eigen risico voor. Het beste kunt u zelf van te voren contact opnemen met uw zorgverzekeraar met betrekking tot de vergoedingen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Als diëtist ben ik geregistreerd in het basisregister, de voorloper op het kwaliteitsregister. Daarnaast ben ik lid van de NVD, de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en de Diëtisten Coöperatie Nederland.

Meer informatie
Wilt u graag meer weten? Neem dan een kijkje op de website www.dietistenpraktijkfenne.nl of bel mij op 06-15626629.

Diëtist
Fenne Lomme
Keizersveld 9E
5803 AM Venray
tel: 06-15626629
dietist@zorgdekeizer.nl
Maak een afspraak
CONTACT
Interesse in een ruimte? Neem contact op.
Dit mailadres niet gebruiken voor contact
met uw specialist en/of voor uw afspraken.

info@zorgdekeizer.nl