ZORG DE KEIZER ZORGDISCIPLINES MOGELIJKE PARTICIPANTEN CONTACT | ROUTE
Eten om af te vallen!
Ergotherapie
Fysiotherapie
Logopedie
Medisch fitness
Oefentherapie
Orthomoleculaire therapie
Osteopathie
Perfect bewegen
Podotherapie
Psychologie
Tandtechniek
Voedingscoach
Yoga
home > zorgdisciplines >

Voedingscoach

DocSlim® Clinics is een keten van praktijken voor gewichtsreductie. Voor ieder gewenst gewichtsverlies kunt u bij DocSlim® terecht. Zelfs voor kinderen hebben wij een programma.

Mijn doel als DocSlim® Venray is om mensen naar een gezondere leefwijze te begeleiden, zodat men op gewicht blijft en niet terugvalt in het oude voedings- en beweegpatroon. Dit alles met als doel het jojo-effect te voorkomen.


Door middel van individuele begeleiding werkt de klant naar een gezond en verantwoord gewichtsverlies. Er wordt een persoonlijk voedingsplan samengesteld. Met dit plan, een boodschappenlijst, diverse menusuggesties en voedingssupplementen, leert men een nieuwe en gezonde levensstijl te bereiken. Dit voedingsplan bestaat uit producten die normaal verkrijgbaar zijn in supermarkten. Er hoeft niet apart gekookt te worden zodat het hele gezin “ongemerkt” een nieuwe, gezonde leefwijze aanleert.

Wie ben ik?
Van beroep ben ik kok wat mijn passie voor eten verklaart. Zelf heb ik jarenlang overgewicht gehad, en ben ik door middel van de DocSlim® formule meer dan 35 kilo afgevallen. Door mijn enthousiasme over de DocSlim® methode, wil ik meer mensen hiermee kennis laten maken!

Na mijn gewichtsreductie zijn veel van mijn klachten verdwenen en het medicijngebruik is verminderd. De training tot voedingscoach heb ik theoretisch en praktisch gevolgd en met positief gevolg afgesloten.

Werkwijze
Uw kennismaking met DocSlim® vindt plaats in een intake gesprek dat ca. 1 uur duurt.

Pijler 1 Het persoonlijk voedingsplan
DocSlim® staat voor individuele begeleiding. Op basis van de door u verstrekte gegevens en de door ons gemeten waardes passen wij het basis voedingsplan aan naar uw persoonlijk voedingsplan, inclusief de soort en hoeveelheden voedingssupplementen met als doel uw streefgewicht te bereiken. U ontvangt tevens een uitgebreide boodschappenlijst en diverse menusuggesties.

Pijler 2 De voedingssupplementen
De DocSlim® voedingssupplementen bevatten een unieke combinatie van aminozuren (bouwstenen voor eiwitten) en B-vitamines in een specifieke verhouding.

Als u gaat afvallen heeft het lichaam de neiging om spierweefsel af te breken wat op zijn beurt vermoeidheid kan veroorzaken. De DocSlim® voedingssupplementen zorgen ervoor dat de spiermassa op peil blijft en de vetstofwisseling efficiënt verloopt. U ervaart hierdoor geen vermoeidheid, humeurdaling of honger. U voelt zich fit! Zo houdt u uw persoonlijk behandelplan goed vol.

Pijler 3 De persoonlijke coaching
De persoonlijke coaching is de beroemde "stok achter de deur". U komt wekelijks naar ons toe om uw nieuwe voedingssupplementen op te halen. Wij bekijken daarbij uw weeggegevens en verwerken die voor u.

Daar waar nodig sturen wij bij, passen het voedingsplan aan en geven wij u mentale ondersteuning en tips. Dit coachen bieden wij u gratis aan (bij een behandelovereenkomst).

Geen jojo-effect
Als u uw streefgewicht bereikt heeft, raden wij u aan om te stabiliseren. U kunt daarbij kiezen voor de korte periode (18 dagen) of de (middel)lange stabilisatieperiode.

Voor de aan te raden duur hebben wij te zijner tijd een schema voor u ter beschikking waaruit u uw keuze kunt maken.

Nazorg
Iedereen die het behandelprogramma heeft afgerond heeft de keuze om DocSlim® niet geheel los te laten. Vaak helpt het te weten dat het contact en de weegmomenten niet geheel
voorbij zijn. Ook dat is weer die beroemde “stok achter de deur”.

Wij bieden meerdere nazorgpakketten aan, van een eenvoudige “controlcard” tot een “nazorgpakket intensief ”.

Kosten
De DocSlim® behandeling bedraagt eenmalig € 30,00 voor het intakegesprek en vervolgens € 25,00 per week.
De kosten van het kort stabiliseren zijn eenmalig € 24,00 en bij (middel)lang stabiliseren is dat € 18,00 per week.

Meer informatie over de nazorgpakketten kunt u vinden op www.Docslim.nl.

Voor meer informatie over het DocSlim® Kids programma kunt u contact opnemen met ons.

Afspraak inplannen en verdere informatie
DocSlim® Venray is flexibel. Bel of mail voor een afspraak. Indien u geen gehoor krijgt kunt u een bericht achter laten.

Op de website van DocSlim vindt u meer informatie.
Ook op onze Facebook pagina vindt u mooie gebeurtenissen van mensen.

DocSlim Venray
Praktijk voor Gewichtsreductie
André Basten
Keizersveld 9F
5803 AM Venray

06 426 488 73

voedingscoach-andre@outlook.com
Maak een afspraak
CONTACT
Interesse in een ruimte? Neem contact op.
Dit mailadres niet gebruiken voor contact
met uw specialist en/of voor uw afspraken.

info@zorgdekeizer.nl